Stora Gråbrödersgatan 5 i Lund.
Öppet Mån-fre 10-18  Lör 10-15

Temo Skor & Hälsovård

Nu byter vi namn. Tidigare hette vi Temo Sjukvårdsaffär. Vi kombinerar sköna skor med hälsoprodukter såsom inlägg till skor, ortoser/stödförband, stödstrumpor, hjälpmedel och mycket mera.

Vi har försett Lundabor med omnejd med skor under många år. I nuvarande regi sedan 1989. Dagens butik är ett resutat av en sammanslagning år 2010 mellan Temo Sjukvårdsaffär och skobutiken Rohde som låg på Klostergatan.

Det som utmärker oss är fönsterbläcken utanför butiken. Under fina dagar ställer vi ut skor där och det har blivit ett signum för Stora Gråbrödersgatan. Många är de kunder som kommer in och förundras över vårt stora sortiment med olika modeller på skor både för inom- och utomhus, till arbete och fritid samt med uttagbara sulor för egna inlägg på många av modellerna.

Efterfrågan på våra skor har ökat markant de senaste åren vilket har lett till att vi nu utökar vårt sortiment rejält. Vi har tidigare haft fokus på specialskor/sandaler, gärna breda med uttagbara sulor för egna inlägg mm. Detta har vi naturligtvis kvar. Men nu satsar vi mer än tidigare på vanliga skor. Vi är glada att flera av er har upptäckt detta. Det otroligt populära märket Skechers har blivit en återkommande favorit hos många av våra kunder. Joya med sina otroligt mjula sulor. Rieker har blivit en ögonmagnet varje gång vi har dem i skyltfönstret och Charlotte of sweden med sitt mjuka skinn har en trogen kundkrets som återkommer år efter år. För att inte tala om Birkenstocks alla fans...!

Skor säljer vi inte via hemsidan, däremot de andra produkterna. Så gå in och botanisera och låt dig överraskas av sortimenet eller kom in i den lilla personliga butiken.