Stora Gråbrödersgatan 5 i Lund.
Öppet Mån-fre 10-18  Lör 10-15

Temo Skor & Hälsovård

Välkommen till oss! I vår butik hittar ni sköna skor, inlägg, ortoser/ stödförband, stödstrumpor, hjälpmedel och mycket mer. Vi har försett skåningar med skor under många år. I nuvarande regi sedan 1989. Dagens butik är ett resultat av en sammanslagning år 2010 mellan Temo Sjukvårdsaffär och skobutiken Rohde som låg på Klostergatan.

Under fina dagar ställer vi ut skor på fönsterbläcket vilket gjort oss välkända här på Stora Gråbrödersgatan. Butiken är liten men utbudet av skor är stort. Vi har olika modeller för både inom- och utomhusbruk, till arbete och fritid samt skor med uttagbara sulor för egna inlägg.

Efterfrågan på våra skor har ökat markant de senaste åren vilket har lett till att vi nu utökat vårt sortiment. Tidigare hade vi stort fokus på specialskor, breda skor med uttagbara sulor för individuella inlägg och skor med kardborrband för lättare påtagning mm. Detta har vi naturligtvis kvar, men nu satsar vi mer än tidigare på vanliga modeskor. Vi är glada att så många har upptäckt detta. Det otroligt populära märket Skechers har blivit en återkommande favorit hos många av våra kunder. Joya, med sina otroligt mjuka sulor, är en räddare för många med hälsporre, rygg-höft eller knäproblem. Rieker är en ögonmagnet i skyltfönstret och Charlotte of sweden, med sitt mjuka skinn, har en trogen kundkrets som återkommer från år till år. För att inte tala om Birkenstocks alla fans...!

Skor säljer vi inte via hemsidan. Gå in och botanisera och låt dig överraskas av sortimenet eller kom in i den lilla personliga butiken.

Följ oss på Instagram- temoskorochhalsovard 

Populära produkter

1 250 SEK
1 150 SEK
1 000 SEK
1 600 SEK
1 400 SEK